Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakie gry zagram na laptopie za 300 zł

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam wiecej kasy a tylko 300 zł moge kupic uzywke laptopa

hp cpmpaq cq58 215sw

specyfikacja w linku
http://support.hp.com/pl-pl/product/Compaq-CQ58-200-Notebook-PC-series/5296096/model/5313807/document/c03529697/

jakie gry rpg mmo moba fps pogram na tym sprzecie na najnizszych detalach ale chodzi o plynnosc i grywalnosc

Opublikowano

no raczej w nic, jezeli grafika ma do 384mb to nawet metin Ci nie pójdzie, to jest komp do przegladania neta, a nie gier. poza tym 1,4 procek, juz telefony wiecej maja

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Saper, pasjans, tego typu...
Odpowiadając 100% na serio... Nie kupuj kompa za 300zł. xD Na takim klocku to nic nie zrobisz... Lepiej pozbierać hajs i kupić coś porządnego(lepszego) niż takie gówno...

Opublikowano

Myslalem raczej o klasykach gier jak gothic 2 comandos 3 torchlight

zalezalo by mi na dont strave lub innych indykach malo wymagajacych... Lol mi dziala myslalem ze cos tego typu tez zadziala... :(

albo chociaz cs 1.6

gry w tym stylu... a nie mam niestety wiecej zeby dolozyc

terraria

minecraft windows 10 edition chodzi idealnie ale nudzi sie nie da sie grac caly czas w to samo.

Opublikowano

Serdecznie nie polecam HP, dwa czy trzy lata temu taki laptop kosztował 1200 zł. (dobrze, że nie ja to kupiłem, bo ciężko byłoby mi to wybaczyć, wtedy już wiedziałem że to żałosne, a i to była oczywiście promocja, normalnie to po 1600 zł.). Kup sobie coś od ASUS, a co do Gothica pograsz, ale będziesz musiał pogrzebać w opcjach jednak już lepiej kupić coś od innej firmy, bo ta firma produkuje żałosny sprzęt i bierze ceny z przysłownej ,, dupy ''. Dobrze, że to chociaż 300 zł kto wie czy za parę lat takiego laptopa nie kupisz za 100 czy 50.

pyhvh7E.png

Opublikowano

no raczej w nic, jezeli grafika ma do 384mb to nawet metin Ci nie pójdzie, to jest komp do przegladania neta, a nie gier. poza tym 1,4 procek, juz telefony wiecej maja

Metin działa na grafice 64mb więc o czym Ty bredzisz?

Ten komputer który przestawiłeś w temacie nadaje się na przetop jedynie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Przecież ten komputer jeszcze kilka lat temu uciągnąłby większość gier.

Śmiało możesz instalować troszkę mniej wymagające gry pokroju

- gothic 1, 2 + noc kruka + the returning, a nawet 3 powinna działać

- GTA San Andreas

- praktycznie wszystkie strategie, np. stronghold, stronghold crusader

w zasadzie możesz grać we wszystko, a w nowsze gry po prostu na niskich detalach (nie licząc bardziej wymagających gier pokroju gta 5, czy wiedzmina)

Opublikowano

o tym

detalach ale chodzi o plynnosc i grywalnosc

pójść to i gta sa moze isc ale grac na 5 fpsach sie nie da

ae1d1005fe.png

Opublikowano

o tym

Około 2 lat temu grałem w metina na kompie z grafiką 256mb bez lagów, także tego... (i prockiem 1x1.8ghz)

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

o tym

Metin2 na grafice 64mb osiągnie stabilne 30 klatek na wszystkich mapach oprócz DT na piętrze z pieczęciami.

Nie znasz się to nie wypowiadaj się.

0LsM05U.png

Opublikowano

Metin2 na grafice 64mb osiągnie stabilne 30 klatek na wszystkich mapach oprócz DT na piętrze z pieczęciami.

Ohoho, to z kartą 4GB pogram we wszystko na full, 3GB nieco słabiej, 2GB jeszcze, a 1GB będzie lagować że hoho. Przykładowo mam monitor 4k, więc miło usłyszeć, że pogram przy karcie 64MB ze stabilnymi 30 FPS w Metin2, jak również przy 800x600 będzie identycznie.

...jak to sam napisałeś, świetnie trafia w twoje pojęcie na te tematy

Opublikowano

Myślę, że pójdzie Diablo II, a także takie gry jak: Age of Empires II, Quake 1-3, Unreal Tournament 1999... etc. jednakże nie polecam Ci ów produktu, gdyż pracowałem na laptopie tej marki i mogę napomnieć, iż można zauważyć, że bardzo szybko się przegrzewają.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

A Fallout new Vegas ??

Don t Strave ?

pytanie, dlaczego smite ma dość spore wymagania a chodzi mi płynnie na srednich choć nie powinno, gdzie inne gry, które są pixelowate i powinny działać nie chodzą lub klatkują ??

Opublikowano

Ta ja sądziłem, że mój laptop za 3500 to gówno, a tutaj 300 zł XDD

O F:NV możesz zapomnieć XDDD

Gry do 2004-2006 roku pójdą na minimalnych max ziomeczku xdd

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...